Nova kanalizacijska mreža i asfalt u Vinogradarskoj ulici u Prhoću

Jastrebarsko, 31. prosinca 2018.

Vinogradarska ulica u Prhoću prva je ulica u kojoj su provedeni cjelokupni radovi na izgradnji kanalizacijske mreže te potom na sanaciji prometnice. Iskop i izrada tampona prometnice te polaganje asfaltne mase u potpunosti su završeni te je ulica ponovno otvorena za promet, a tim su radovima prethodile izgradnja kanalizacijskog kolektora i izvedba kućnih priključaka na kanalizacijsku mrežu. Radovi su sufinancirani sredstvima iz projekta Naša voda, naša budućnost, iz proračuna Grada Jastrebarskog i Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije.

Čista i kvalitetna voda i moderan sustav odvodnje na vrhu su liste prioriteta našeg grada, zato sam iznimno zadovoljan što projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture naše aglomeracije dobro napreduje. Vinogradarska ulica odličan je primjer koji pokazuje kako će prometnice izgledati kad se projekt u potpunosti realizira te molim građane da imaju još malo strpljenja jer će nam nakon ovog projekta život svima biti puno kvalitetniji i ugodniji.Zvonimir Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog
Vinogradarska ulica prva je u nizu prometnica koje su dobile novu funkciju i novo ruho u okviru našeg velikog projekta. Vjerujem da su i stanovnici ulice zadovoljni, a ovim im putem još jednom zahvaljujem na strpljenju i razumijevanju koje su pokazali tijekom izvođenja radova. Nastavljamo dalje s radovima na gradilištu u Prhoću, koje planiramo dovršiti do proljeća, ali i na ostalim gradilištima diljem aglomeracije Jastrebarsko.Mario Brnabić, direktor Voda Jastrebarsko d.o.o.